Khamis, Ogos 13, 2009

Dot for today : Kebimbangan sueda

Dunia dan Malaysia semakin membimbangkan. Semakin hari, kes H1N1 semakin meningkat. Nak pergi ke mana2 pun dah takut ni..huhu. Apa-apa pun hidup mesti diteruskan juga, takkan nak terperuk kat rumah jek. Semester ini aku sangat sibuk, sampai tak ada masa nak update blog ni. Kadang2 bukak jugak, tengok2 jek..huhu. Semester ni, kelas tak ada lah banyak sangat. ada 6 subject je. 3 yang core, 3 lagi elective. Tapi yang core tu sume macam sengal jek, dah la di ajar 1 lecturer jea. Kadang-kadang sungguh pening belajar macam ni, tapi memandangkan hanya dia seorang yang layak dan berkemampuan mengajar kami dengan baik, aku redha saja. Subject semester ni sebenarnya semuanya menarik termasuklah yang elective. Subject yang paling membimbangkan akal dan membuat aku x leh tido malam of course la Virology. Dah la dengan keadaan sekarang yang di landa virus, aku pulak ambil subjek Virology, tak ke menarik tu?..masak..masak...........

P/s: yang paling membimbangkan : semester ni sueda jadi semakin pemalas..........huuuuuuuuuuuu

8 ulasan:

fyza berkata...

study kat mana..??...^_^..

sueda berkata...

study di UiTM...kat PJ..

sueda berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
'K' berkata...

Poyo la ko sueda...hehehe

-- [ 4nkEl r4p ] -- berkata...

kenapa kamu menjadi malas cik sueda oiii..tu sifat setan la

sueda berkata...

wesss...enche kemal...bila pulak aku poyo????

Rap: wahhh sueda x nak ikut perangai setan....huhu

'K' berkata...

Ceh...poyo xngaku...

sueda berkata...

eeee...poyo nyer cakap aku poyo..(gerammmmmm)