Rabu, Oktober 21, 2009

Dot for today : Ketika cinta Siti Nurhaliza

video

Lagu yang best...^^. Lagu ni di nyanyikan Siti Nurhaliza, tapi penyanyi asalnya Opick...memang best....OST filem Wanita Berkalung Sorban..belum tengok lagi filem tue..tapi akan tengok. Final exam start 28 hb 10 , so boleh berpoya2 sekejap....yeayyyyy...


p/s: Bestnyeaa dah nak abes sem.....................(^^)

Isnin, Oktober 05, 2009

DOT for tonite: Mari membaca nota..


wahhahaha..esok ada test..esok ada test. Saje je post something kat blog ni sbb keshian plaks tgk ia tidak dijaga rapi semenjak 2 menjak ni. Pengikut2 pun dah hilang ke mana sebab dah tak active...aduhaaiiiiii shian blog aku ni. X pe la bloggy yea, nanti sueda ada masa, sueda update la...sueda ni sebokk jea manjang....ada jea keje nak buat. Test la, assignment laa, project la, lagi2 la sem ni sueda jadi penolong kelas, asek kena bambu jeaa...hukhuk..cam nak nangis pulak...

pepepun esok test Lab Advance, naseb baek petang bukan pagi2 buta cam biasa. Satu hape pun blom baca ni..susah betol nak cari mood study. Yang ada cumalah mood tengok TV, mood maen game and mood ber FB serta mood menulis blog (yg tiba2 dtg)..hahhahahahahhaa

Sesiapa yg terbaca entry ini, hendaklah bertindak mendoakan saya agar mendapat keputusan yang cemerlang dalam test Lab Advance esok...supaya lebih disayangi oleh lecturer kesayangan saya aka idola hidup saya aka bakal supervisor saya sem depan.....

ok lahhh...thats all 4 now...ADIOS....^J^

p/s: ............................................

Jumaat, Oktober 02, 2009

DOT beraya : KUANTAN

hmmm...malam ni nak naek bas kat pekeliling , nk pergi kuantan... Buat apa??...pegi beraya laa...ahahhaha. Jumpe kawan2 lama..besa la kan. Lalallalalllalla....(^J^)