Isnin, Oktober 05, 2009

DOT for tonite: Mari membaca nota..


wahhahaha..esok ada test..esok ada test. Saje je post something kat blog ni sbb keshian plaks tgk ia tidak dijaga rapi semenjak 2 menjak ni. Pengikut2 pun dah hilang ke mana sebab dah tak active...aduhaaiiiiii shian blog aku ni. X pe la bloggy yea, nanti sueda ada masa, sueda update la...sueda ni sebokk jea manjang....ada jea keje nak buat. Test la, assignment laa, project la, lagi2 la sem ni sueda jadi penolong kelas, asek kena bambu jeaa...hukhuk..cam nak nangis pulak...

pepepun esok test Lab Advance, naseb baek petang bukan pagi2 buta cam biasa. Satu hape pun blom baca ni..susah betol nak cari mood study. Yang ada cumalah mood tengok TV, mood maen game and mood ber FB serta mood menulis blog (yg tiba2 dtg)..hahhahahahahhaa

Sesiapa yg terbaca entry ini, hendaklah bertindak mendoakan saya agar mendapat keputusan yang cemerlang dalam test Lab Advance esok...supaya lebih disayangi oleh lecturer kesayangan saya aka idola hidup saya aka bakal supervisor saya sem depan.....

ok lahhh...thats all 4 now...ADIOS....^J^

p/s: ............................................

2 ulasan:

HonEyBuNNy berkata...

gd luck2...cayook2..xpa..blog ne nti2 ley update..hiihi

sueda berkata...

hheeeeeeeee...tq adekku...