Jumaat, Februari 05, 2010

Dot after 2 months : Manusia mampu berubah...


Tajuk entry selepas 2 bulan ni di pilih selepas aku menyedari..banyak betul perubahan yang berlaku dalam hidup kita tanpa disedari. Paling obvious ialah, keperluan aku menerima hakikat aku kini hampir suku abad. Memandang cermin, aku sedar aku banyak telah berubah...bukan sahaja dari segi mental tetapi juga fizikal. Kulitku x semulus dulu, mataku tak seterang dulu, dan banyak lagi....yang masih sama cumalah hidungku (aset utama hahahhahaha). Dari segi berfikir tentu lah, aku lebih wiser than before. Sebentar tadi sebelum menules entry ini, sempat aku membuka blog si Ahfatt ..tak sangka , sekarang dia sudah berani menonjolkan wajah sebenarnyea (^^), so aku yang pernah tertanya-tanya bagaimanakah wajahnyea.....telah berpuas hati. Ye lah..Ah Fatt kan manusia, manusia mampu berubah. kan Ah Fatt kan???

Dalam 2 bulan ni, banyak benda berlaku, entry terakhir ialah sehari sebelum praktikal di HTAA. Semester ni memang sibuk sikit dengan projek tahun akhir, jadi update blog bila berkemampuan saja...huhuuuu..

5 ulasan:

Ah Fatt berkata...

selepas dua bulan ko tua ler yer
haha

sueda berkata...

bukan tua la...cuma aku terasa cam lagi tua dari biasa..hahhaha

azeel berkata...

sekarang, sudah 2 bulan selepas entri yang kamu tulis ini.

pasti sudah beri banyak lagi perubahan pada wajah kamu ...

selamat menjalani proses penuaan ...

sueda berkata...

hahaa....betol la dah tua kowt..sejak buat mini thesis nie...muka dah jadi tua seploh tahun, belakang sakit2, kaki lenguh2...huhu. Enche Azeel apa khabar...lama x dgr citer

Mknace berkata...

:):):)