Isnin, Oktober 22, 2007

JUMPA DIA..hehe..

aku berharap sepenuh hati pagi tadi, untuk jumpa "dia".x sangka telah dimakbulkan Tuhan...Alhamdulillah. Terjumpa dalam lift plak tu, walaupun x bertegur sapa, at least berada disebelah dia selama 10 saat dah cukup ..hahah. Cuma senyum saja..kira ok la tu kan???..hehe..

p/s: alamak , esok duty kat hosp, x bleh la jumpa dia...alahhhhhhh...(~~)

2 ulasan:

azeel berkata...

ehmmm... seorang wanita yang menanti si lelaki memulakan langkah ...

boleh jadi tidak keruan kan?

p/s: lelaki tu ada blog tak? aku mahu berikan hint kepada dia ...

sueda berkata...

hmmm....mmg pun. susah nak cerita..huhu.. Jangankan blog, en azeel ..nama penuhnya pun saya x tahu...eheh..(haru ni )


P/S: Tiba2 rasa UIA ni sgt besar...