Rabu, Oktober 10, 2007

SALAM LEBARAN

Salam hari raya buat semua umat Islam di dunia ini . Malangnya bukan semua umat Islam sendiri yang faham matlamat dan maksud Hari Raya....maka muhasabah lah diri kita supaya lebih diberkati dan diredhai oleh Nya...

Dikemeriahan Aidilfitri ini, teringin rasanya nak jumpa 'the guy' before balik kampung esok. lagipun hari ini, hari last aku keje. Esok dah cuti...x sabarnye nak balik. Tudung2 yang aku beli untuk nieces yg kecik2 tu, tiap2 hari aku belek..hehhe..kueh raya plak..rasa mcm nk makan je...
tapi yg sedikit sadis ialah, aku x ada kasut raya tahun ni..mlas rasanyer nak membazir...lagipun sekarang ni aku dah kurang pakai kasut2 tinggi ni n yg paling penting aku ni sakit kaki mana bleh pakai..heheheh...pakai je la kasut pg keje aku yg sempoi ni.

P/s : Dimanakah dikau wahai pujaan...hehheh(^^)

2 ulasan:

azeel berkata...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin

hakim berkata...

tiada apa2 yang hendak diperkatakan...

Semoga Allah merahmati kita semua...

insyallah.

aku,

ELHAKIM
ibn Abi-Elhakim