Jumaat, April 10, 2009

DINNER 2009 - gemerlapan malam

gaya 60-an...huhu
Ahad minggu lepas, maka berlansung la dinner meltech untuk tahun 2009 dengan tema eastern culture. Seronok jugak tapi my roommate tak pergi pulak. Nasib baik Noya dan Didie pergi. Memang x ramai pun budak kelas aku yang pergi, semua sibuk buat assignment masa tu. Setelah dibilang, hanya 10 orang je yang pergi. Tapi Ok la, cukup satu meja.

seperti tahun lepas jugak, kami sampai lambat. huhuu..macam dah tradisi pulak. Pukul 8.30 baru sampai. VIP pun dah samapai....hahahha..teruk betul kami neh. Biasa arr...senior sem 6 la katakan....hahahhaha.



Didie with one of the performer that night. Sem 2 , kalau tak silap.

Sir Tengku, my lecturer with the Queen of the night. Nama si queen ni Nurul Hidayah, sama macam nama aku, masa dia sebut nama budak ni, aku dah separa perasan dah. satu meja gelak , bila rupa-rupanya Nurul Hidayah Mustafa yg menang, bukannye Nurul Hidayah Mohamad. Hampeh betul.




Our table....


June dengan hadiah cabutan bertuah, malangnyer aku tak bertuah malam tu.




ini Dayana tapi aku pggl dia Diane...comel kan?





MPP kebanggaan fakulti kami, adik Shana...




Inilah style jawa....hahahha..penat tau belit bunga kat kepala.




wahhhh...aku pandai maen gitar rupanyer....



dari sisi atas...



Dengan June..bakal adik ipar..hahahahh




Didie dengan background Sir Tengku menyanyi lagu "lagu kita"....




kak mimie yang cute...(^^)


kami semua.....(^^)






didie dengan Tok Aji Aiman...huhu


my housemate noya perform malam tu...cayalah. Kat belakng Alia, and guitar oleh Aiman dan Napi.










Jam sebelas malam, majlis berakhir juga. Sampai sudah , aku x dapat cabutan bertuah. Sedih rasanyer. Tak de rezeki nampaknyer. Redha je lah sueda....


2 ulasan:

arif fadilah berkata...

mesti kecewa x dapt jadi quee of the night kan. huhuhuhuh

sueda berkata...

keciwa la jugaks..heheehhe..Nurul Hidayah laen pula yg jadi..sampai hati Sir....huhu