Khamis, Mei 14, 2009

DOT award : From Kak Juko from Miss Iva




My second award neh. Telah mendapatnye daripada kak Juko yang chumel dan baek. Al konon alkisahnyer, dia telah mendapat award ini daripada Miss Iva lalu memilih patik, pacal yang hina ini sebagai penerima award yang seterusnya......Apa apa pun tq very much beribu2 limau mandarin to both of you...(^^)



1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda..

~ Sueda dah copy...(^^) ------->>>>>>> best jugaks rupenyer copy mengopy ni..huuhuh..rasa cam mesen potostet plaks

2-Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini..

~ Mmmmmm...sueda musykill la nak cakap pasal sape yepp..miss iva ke , kak juko ni?????...
anggap je lah untuk kedua2 nyer yeppp...

1) Chumel
2) jelita
3) Gorgeous (betul ke ejaan ni ntah)
4) Menarik tertarik
5) Memberansangkan
hmmmm....shebenarnyer sume kata2 indah ini ditujukan untuk blog anda berdua...bukannyer diri snediri...muahahahahhahhah

3-Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih Penerima Award Seterusnya..

~ fakta menariksss??? wahhh cam artis plaks...(I belum jadik lagi, tahun depan kot..huhuhuh)
1 - Saya suka membaca.....saya baca sume benda yang boleh dibaca termasuk la ketas pembalut nashi lemaksss......(^^)
2- Saya takut cicak dan segala benda yang ala2 cicaks...euuuuu geliisss...
3- Saya bercita2 menjadi penulis dan saintis terkenal....huhu.(akan tercapai kah: SEBAB SAYA SUNGGUH MALAS)
4- Saya rindu TERENGGANU!!!!!!!!!
5- Saya shangat degil atau dalam bahasa omputihnyer dipanggil stubborn
6- Saya suka eskrim Vanilla
7- poem pertama yang saya tulis adalah ketika berusia 9 tahun
8- Buku cerita english pertama yang sy baca ialah " the blue lagoon" : sangat suka cerita tershebut.
9- saya dah penat.....
10 - saya seorang yang kadang2 sungguh tabah..kadang22 sungguh sensitip...kadang2 sungguh mengjengkelkan..( macam bipolar pulaks ...huhuhu)


4-Anda Perlu Memilih 10 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka..


rupe2nyer saya perlu memilih penerima seterusnyer...huhuhu...

saya rasa semua orang puns layaks menerima awards ini...so bleh x klu saya nak bagi kat sume yang melawat kat blog ni???..bleh x kak juko...bleh la kan????........diam tanda setuju...hheheheh





2 ulasan:

ciK jUkoGYu berkata...

huhuhuhu..sungguh chumel kata2 mu itu wahai cik sueda..ngeh3x

sueda berkata...

saya rasa saya lagi chumel dari kata2 saya...muahahha..tapi kak juko cakap saya chumel mcm bangunan pulakss.......shedihhhhh (~~)