Khamis, Mei 28, 2009

DOT award: Kak Juko memaksa sueda mengambil award di blognyer...huhu


Regarding the title , to kak Juko..jangan mara yea..nanti kena jual..hahahahahahahahha. Anyway award ni memang cute macam kak juko bila senyum kat enche Hubby. Okei la, sueda jawab tags nyer pulak yeaa:

1.Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.
* dah...(^^) - tak susah pon..

2.Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
* namanyer jukogyu..opss Mrs Jukogyu. Tapi saya suka panggil dia Kak Juko saje.. Dia tidak berada di Mesia, dn saya dapat rasakan disgt rindukan Mesia...huhu..betul tak???

3.Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

ada ke..Kak Juko tu nak tules pasal mak sedara dia...huhu.. Boleh ke kak????
haaa???...Cik Iva kat tak boleh?...okei la sueda tules la apa yg patut...huhu

1) sueda menulis menggunakan tangan kanan (tidak kidal seperti kak Juko)
2) saye suke warna hijau (tidak seperti kak juko yang suka warna warni)
3) suke baca buku...semua buku..(macam dah pernah tules la...)
4) kak juko suka tgk pompuan santek, tapi saya suka tengok bunga santek.....bunga-bunga matahari harum mekar di taman sari, warna jingga...ehhh ternyanyi pulaks
5) saya seowang yang penyabar , tak macam kak juko yang suka emo x tentu pasal........hahhhahaha..jangan maraa yea kak
6) saya baru tahu hari ni, rupa2nye kak Juko dan Sueda sangat berbeza..mungkin sbb dia dah berkahwin tapi sueda belum (erkkk....ada sangkut paut ker)
7) Saya pun dah tak tahu nak tules apa, tapi saya rasa sungguh pening ni, memikirkan baju yang belum di kemas tetapi masih ada masa layan tag ini...huu
8) No 8 ialah no kegemaran saya
9) Saya mengjawab tag sambil makan sarapan...sorang2 ...shedih
10) Saya rasa saya tidak mengjawab tag ni dengan sebaeknyer...so jangan tiru aksi ini..salah di sisi undang2 blogger sedunia taooo...huhu


4.Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog
* owang yg chumel itu adelah….
alamak....baju tak jemur lagi...japs..sueda pikio dulu

5.Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan :
* sudi la amik award n tag nie……jangan wat xnampak .( saya tiru jek kak Juko tulis apa, saya percaya, dia pon tiru owang laen


yeaaaa...dah habes. Beshhhhhh...(^^) jemur baju...lallalalallalallala

3 ulasan:

Ardhiansyam berkata...

Selamat dapat award :D

sueda berkata...

hahahha..ada pulaks macam tu..hahhahah. Ucap selamat untuk anda juga(^^)

ciK jUkoGYu berkata...

bagus anak2...hik!hik!