Sabtu, Mei 02, 2009

DOT Suka suki : sueda menjawab soalan Rap..

Pertamanya nak mintak mahap kat Rap, sebab tersalah jawab kat komen dia....muahahhahahhaha...nasib baek bukan sueda jek yang salah jawab...huhu

okei ini soklannyer...ada 20 semuanya (dah di copy paste)

1 - nama yang dingini kalau diberi peluang untuk menukarkanya?

saya suka nama saya...x ingin tukar.
NURUL HIDAYAH ...kan chumel nama tue..huhu

2 - adakah kamu single?

yea...sy seorg yg single mingle trouble...muahahhaa

3 - kesenangan diri kamu apabila .......?

erkkk...sy tidak paham soklan ini

4 - orang kesayangan kamu?

Ayah saya..of course.

5 - siapakah kawan karibmu dan kenapa kamu senang bersamanya?

Hidayah..kami mempunyai nama yang same...chumel kan. Sbb tu sy suka nama saya...hehhe

6 - warna kegemaran kamu dan kenapa?

saya suka warna hijau, oren dan coklat.
hijau- sbb sy berharap dunia menjadi hijau selama2nya
oren-sebab ia memberi semgt kpd sy
coklat-warna bumi yang sebenar

mengikut ilmu kaunseling, warna saya memang hijau dan oren iaitu seorang yang investigatif..

impian sueda: ada rumah sendiri dan tanam pokok disekeliling rumah, of course berdaun hijau dan hanya bunga berwarna oren sahaja....(semoga tercapai)

7 - filem terakhir kamu tonton?
Coming soon......huhhh..x takut lansung

8 - hero a.k.a watak kegemaran kamu dan kenapa?
saya suka zed zaidi....watak kegemaran tak ada lerrrr...sbb dia nampak polos.

9 - heroin kegemaran kamu dan kenapa?
elly mazlein kot....huhu. Sbb dia berlakon besh..

10 - muzik kegemaran kamu dan mengapa?
saya suka oldies dan lagu2 slow...tak tahu kenapa..memang mcm tu...huhu

tambah satu lagi: saya suke sume lagu yg Tomok nyanyi...muahaha
11 - pendapat kamu tentang saya?
saya belum jumpa kamu...so susah la nak komen. Nampaknyer seorg yang baik (betul ke???)

12 - apakah sifat yang membuatkan dirimu senang?
sifat ...sifat.....sifat apa yea....memahami kot..(^^)

13 - sifat yang dibenci olehmu?
tidak setia...dan tidak dapat berjuang untuk apa mereka suka. Sungguh kasihan..

14 - angaran umur untuk kamu berkahwin?
tak pasti ler....ingat nak kahwin tahun depan..tapi x ada calon..muahahahhaahah

15 - adakah kamu pernah kecewa bercinta?
saya tidak bercinta..skandal ada la. Owh ia sungguh menyakitkan...

16 - cinta pertama pada umur?
umur 16 tahun...tingkatan 4..huhu

17 - cinta sekarang?
nil........

18 - pendapat kamu tentang wang?
wang itu penting tapi tidaklah sepenting kebahagiaan. Secara rasional , wang sangat penting jugak, kalau tidak tak perlu la saya belajar tinggi2 untuk dapat kerja yang baik. tapi saya tak akan ambil rasuah...muahahahha

19 - henphone yang kamu gunakan?
sony ericcson z550i....erk perlu ke soklan ni.
kenapa? rap nak hadiahkan sueda hp ke?
mesti Tok Bomoh bagi kan?...hahahhahahhahahahhaha

20 - jika kamu seorang artis terkenal?
saya tidak pernah membayangkan menjadi artis terkenal..tapi saya nak kawen ngan Tomok....muahahahahahahahah
Saya ingin jadi penulis terkenal bukan artis terkenal...hehhe(^^)

itulah saje ....
Untuk Rap: Adakah anda berpuash hati????

11 ulasan:

sharamli berkata...

hik3...jwb jgk dy erk...
sian pakcik rap tu..muahaha

sueda berkata...

shian dia..dah la kita dah tersalah jwb kat blog dia...muahahaha..nanti merajuk pulaks...huhu

rizz berkata...

wahh rjin mlayn tag yer ahakss

sueda berkata...

rajin?????....wahhhh ada org puji Sueda rajin.....beshnyer...(^^)

Eazy Izzuddin berkata...

jom layans tagg..
ohoho..
incik eazy udah pencen geetu...
=P
xD

sueda berkata...

olohh...encik Eazy udoh pencen kerrr???...huhu

~PakKaramu~ berkata...

Pak Karamu melawat anda

~PakKaramu~ berkata...

sALAM,

tERIMA KASIH SAJALAH sueda, oH yA KALAU MELAWAT pAK kARAMU LAWAT LAH SEKALI RUANG ILMIAH umarak dagang ya !

pauhputik berkata...

mak ai umo 16 pon dah bercinta.. pandai ek??? :p

sueda berkata...

to Pak Karamu

nanti saya lawat ye pak...(^^)

sueda berkata...

to pauhputik

cinta pertama tak semestinyer bercinta laaaa....dalam maksudnyer...uhhhuuu..(^^)