Ahad, Mei 03, 2009

DOT for today : Menghadiri majlis sambut menantu

Pernahkah sesiapa menghadiri kenduri kahwin mahupun sambut menantu tanpa mengetahui nama pengantin2 yang terlibat??????.....maka inilah yang kami buat pada hari yang berbahagia ini...huahuhahuaa. Gambar diatas ialah pengantinnya. Actually majlis ini kat rumah nenek si pengatin lelaki...sangat dekat dengan rumah sueda. Yang mengjemputnyer of course bukan pengantin, bukan mak pengantin, bukan nenek dia mahupun atuk dia. Hahahhaha...cousin dia yang jemput..huhu. Cousin dia ni bernama Tariq adalah junior sueda waktu diploma dolu2...apa apa pun SELAMAT PENGANTIN BARU. Gambar diatas ni pon, Tariq yang ambilkan...segan la nak ambil sendiri...hehehe..(^^)



Ini Kak Long pengantin, sedap suara dia mcm Ella gitu. Biasa la majlis kawen kan ada kala OKE.
Haaaa...ini lah Tariq (sebelah kanan), dengan adik dia yang chumel, tingkatan lima..sungguh peramah..

Inilah dia kawan kepada sepupu pengantin, Si Didie....

Ini kawan kepada kawan kepada sepupu pengantin, Si Noria...hehehe (air sirap tuh)
Biasa la ....mesti la ada gambar aku ngan adik si Tariq...

2 ulasan:

ciK jUkoGYu berkata...

name pengantin tak penting..yg penting adelah air sirap tue...best nyer air sirap dimusim panas..!hik!hik!

sueda berkata...

ia...air sirap rumah pengantin..ialah air sirap yang tershedap di dunia...huhu