Ahad, Mei 17, 2009

DOT award : Sungguh cute lagi chumel..(^^)

wahhhhhh...penatnyer...baru balik dari melaka...pegi wedding kawanku Sheda...dekat2 nama macam sueda, selalu jek ada orang tershilap dan tershashul...huhu

Balik2 dapat plaks awards yang chumel lagi cute dari kak Juko tershayang ....bestnyer. Tak tahan nak amek..sebab chumel sgt. Macam lagu Bakso gitu (kalau korang pernah dengar la )


apapun , ucapan terima kaseh buat kak Juko, Miss Iva dan orang yang buat award ni....
joms jawab tags nyer :


Syarat2 menerima award ini:

1. Pastikan jantina anda ialah perempuan
~ owhh..saya seorang perempuan . Kalau tak percaya no KP saya 850520115276...6 kat belakang. No genap tuh...so memang la perempuan..huuhuh..(kak Juko betul ke pompuan...huahuahuahu)

2. Copy badge sebagai award anda
~ yer...copy...copy...karbon kopie....huuuuuuuuuuuuu

3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan
~ kenapa yeppp...tapi I memang suka jadi pompuan.
1) Sebab pompuan boleh dipanggil cantik, jelita, gorgeous, chumel, anggun, indah, menawan, gediks dan seangkatan dengannyer...silalah pikio sendiri...huhuu
2) Sebab boleh pregnant gitu...lelaki mana boleh. ehh..boleh2..ada sorang dolu2 orang putih...tapi cam sengal jek dia tuh..sebab dia pompuan, tukar jadi lelaki...wekkkk..x bersyukur.
3) Sebab saya bleh pakai make-up tanpa di marahi serta dikutuk sesiapa. (sueda pakai make-up kerrr...huhuhu..baru belajar pakai eye-liner neh..)
4) Sebab boleh pakai high heel....dan nampak sungguh anggun.
5) Sebab tak perlu bayar biler kuar ngan kawan lelakis..hehheh
6) Sebab ada selalu dapat masuk dulu dalam lif, dibukakkan pintu kete dan seantero dengannyer....ladies first la katakan..hehhhe
7) dan sebab terakhir ialah...PEREMPUAN SENANG MASUK SYURGA..huhu..(tapi masuk neraka pon senang jugakss...muhasabah diri japppsss..)

4. Pass kan award ini kepada girl-friends anda
~ huaaaa nak bagi shape yeppp????
actually sueda tak ada la ramai sgt kawans kat blog neh..so bagi la kat kamooo semua yerrr. namely"
- Miss Lolly yang cute mute
- Miss Didie , adikku cayangs
- Miss Intan yang chumel...
- Miss Suhaimina yang sunggul jelita
dan semua yang bergelar pompuan

SELAMAT HARI WANITA....huaaaaaaaaaaaaaaaa...macam lambat lagik,,dah wish kerr..

7 ulasan:

ciK jUkoGYu berkata...

muuahhaaaaa...konpius lak jantina owanh..hik!hiK!

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

eyh lol lalaki.

kerna amek gak ke awod nis?

ahahahah.

tengs being sueda.

lallallaa/

sueda berkata...

To Cik Jukogyu

konpius??...bahaya neh...hehehh

sueda berkata...

To Miss Lolly

wahahha...sori ler Miss Lolly , x shangke u dah ada award nehh...hhuhuhu..Biasa la I ni ketinggalan zaman sket..owhh ini sungguh memalukan...waaahhh tutup muka , tutup muka..

suhaimina berkata...

thnx u sueda, i dh ambil award from u k. Thnx u k. Cute n cantik ler.. thnx u again!!!!!

criterkiter berkata...

Tq!!!! Soe lmbt amik...

sueda berkata...

same2...to intan n suhaimina