Jumaat, Mei 01, 2009

DOT lucky: I won a CD from red.fm..!!!!!!

wahhhh....lucky me. Hehhe.. Dah la first time dengar Red.fm..tiba-tiba menang CD pulak. Hahahhaah...memang rezeki nih. Masa dia call tu, nak ckp thank you kat DJ tu pun, aku tak tahu nama dia..hhaha Keshian. Anyway thank you very much Red.fm. First time , suara aku berkumandang kat radio..huhu( x sedap rupanya suara aku)..Lepash ni, nak jadi pendengar setia red.fm la...(^^) Yang penting CD tu ada lagu2 aku suka, Kelly clarkson, Rihanna, Jason mraz n lain2....huhu


8 ulasan:

pauhputik berkata...

daku pon x penah dapat cd pree...... dengki nyerz.... :p

sueda berkata...

hehhe...jgn dengki2...x baek..haha. Nanti sueda burn kan kasik pauhputik bleh???...kira cam free jugak ah kan ..huhuh( cetak rompak nih)

pauhputik berkata...

x dak hal la..... x bagi pon x pe.... bagi tajuk lagu nanti donlod kat ares..... :p agi senang....


CD ori ke PIRATE dia bagi????

-- [r][4][p][t][o][R] -- berkata...

rap pernah dapat cd dari pop shuvit masa live konsert dorang then dapat cd lagik dari teh terik crew..senang citer dapat 7 cd masa concert too phat sebab rap dijemput naik kepentas unutk buatsome of dance untuk dak2 underground..tapi tu 7 thun yg lepas la..

sueda berkata...

to Pauh putik

hahhaha...satu keje plak sueda nak kasik2 ...selama ni pon download jek. Blom dapat agi CD tuh..minggu depan kot.

sueda berkata...

To Rap

wahhhh beshnyer rap...laen kali klu dapat byk camtu...kasik la sueda jugak....hehhheheh

-- [r][4][p][t][o][R] -- berkata...

lain kali tu tak tau bila lak..adkah 7 tahun akan datang..

sueda berkata...

hahahhaha...lamanyer..masa tu pon sueda dah tua...huhuhhu