Khamis, Mei 14, 2009

DOT for today : SUEDA MENJADI MODEL TIFFANY & CO


huaaaaaaaaaaaaaaaaaa...akhernyer cita2 untuk menjadi seorang model berkaliber tercapai jugaksss....wajah sueda terpampang dengan besharnyer nehh...(jangan jeles)...muahahahaha.. Tiffany & Co memang dah lama nak amek sueda jadi model diorang neh..sejak sueda berusia 14 tahun lagisss...tapi sueda gtau diorang, sueda cuma bleh jadi model bila usia sueda cukup 24 tahun. So tunggu punya tunggu, seploh tahun pun berlalu, barulah sueda leh sain contract ngan diorang..Bayarannyer??? Perggghhhhhh....lu pikr la sendiri (^^)

DOT: Huaaaaaaa....dah mula merengs sebab nak balik kampung...yaeayyyy...nak balik...

9 ulasan:

rizz berkata...

kah2 bjaya jd model yerr

ciK jUkoGYu berkata...

hik!hik!sungguh cantik bangunan tersebut..wakakakaaka..sueda hampir pasan..ngeee..
btw..sueda pon chantek cam bangunan tuh!huhuhu...

Seti@wan Dirgant@Ra berkata...

Selamat yah ,.... untuk memodifikasi foto online klik disini atau disini. salam kenal.

pauhputik berkata...

la br nak balik ke???? orang dah nak abis cuti pon.............

Eazy Izzuddin berkata...

fuh yoo....
pic model tuh...
gud3..
xD

sueda berkata...

Rizz

jangan la jeles yeppp....hahahhah


Kak Jukogyu

sampai hati cakap sueda cantek cam bangunan...cedihnyer, nak nangis la


Setiawan

tQ...tQ very muchhhh....(^^)

sueda berkata...

pauhputik

olohh..dah baliks ker...uhhuu..berita cedih, sueda tak jadi balik, lusa ada wedding to attend la, nak gi jadik flower girl...hehehehhhe


Eazy

huahuahua...nak buat mcm mana , sueda memang berbakat..muahaha (perasannyer)..

suhaimina berkata...

semoga berjaya....

sueda berkata...

semoga berjaya?..jadi model ker?..hahahhah...sueda maen2 je lah..(^^)