Sabtu, Mei 02, 2009

DOT happy : Huaaaaaaaaaaa...TOMOK menang...!!



Yeaaaa....Tomok menang..huhu. Tak sangka betul , sebagai seorang yang sangat anti pada Tomok sejak zaman sekolah menengah lagi, aku sekrg dah jadi peminat setia dia. Wahhhh...hampir menangis semalam sebab Tomok menang. Seronoknye. Siap buat tarian ombak lagi with Noria and Ayu (chumelnyer housemates aku)...Aku suka dia sebab kagum dengan niat suci dia untuk melakukan perubahan dalam hidup dia..memang patut dipuji. Bukan itu saja , dia bersungguh-sungguh membuktikan yang dia mampu. Syabas untuk Tomok. Tapi kan, sueda harap sangat Tomok akan tukar nama lepas ni jadi Indra ke, Shah ke...mesti lagi chumel. Macam mature sket gitu. ..huhu. Tomok besh...(^^)


P/s: wahhh..petang ni nak chatting ngan Tomok la kat Guamuzik...yeaaaaaaaaaaa.....

12 ulasan:

-- [r][4][p][t][o][R] -- berkata...

apakata letak nama dia tompok mesti lagi chomel sechomelnya...
auwwww

sharamli berkata...

hu3..
xminat..
xminat..
kui3....terem0 la plk..s0ri..

-- [r][4][p][t][o][R] -- berkata...

camtu kira letak nama tompok jelaa..

sueda berkata...

To rap

ishhhhh..x nak la Tompok..x besh. Macam nama kuceng pulak...hhahahh

To Sharamli

huhu...dulu...sueda pon x ske gaks Tomok, tak tahulah kenapa terjatuh chenta plak....muahahhaha...pelik bin ajaib

-- [r][4][p][t][o][R] -- berkata...

pesal lak rap tak jth cinta pon pd tompok nih...

sueda berkata...

rap laki2...x kan la jatuh chenta kat tomok pulak..adusss..duss..dusss..gay ka??.rap jatuh la chenta kat Tomoko ke ....hahhahaha

p/s : Tomoko tu nama manje untuk Tomok yang housemate sueda bagi...(^^)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

tomokkkkkkkkkkkkkkk sgt beshhhhhhhhhhhh oke.

sueda berkata...

yeaaa.....ada gengs....lolly pun shuke tomok...wahhh seronok

Tanpa Nama berkata...

Sgt suka shah inderawan menang!! =) n sgt pns Malaysia skg! tomok menang.sueda plg fanatik.bising giler smlm.padahal pagi ni ade paper exam final.gempak ar kami!! n dulu fyi..si polkodot ni plg benci tomok.mula2 tomok kuar dl..mmg langsung tak nak tgk OIAM.then after transfomasi melanda tomok..sueda jd fanatik! CONGRATES tomok.u deserve it!! love-NOria~~

sueda berkata...

wahhhh...housemate sueda yang ngada2 kasik komen....huhu. Nak buat camne Nori, hati aku dah berkata..Tomok adalah untuk aku...muahahahhaha. Aku shayang dia...(^^)

-- [r][4][p][t][o][R] -- berkata...

adeiii awak minat tomok tpi sayangnya tomok tak minat awak then awak beli ker album ori tomok... huhuhuhu

sueda berkata...

huhu...komen yang meruntunkan perasaan....memang la Tomok tak minat sueda, tu sebab dia belom jumpa sueda lagi.....muahhahahha..kalau dia jumpa, musti dia tangkap cintan punyer...hehheh(^^)

CD ori...hmmmmm...pikir dulu la...muahhahahhaha